9. April 2020

På klinikken

På klinikken møder jeg i denne tid mange forældre, der gerne vil hjælpe deres børn mod alle de forkølelser og infektioner, der opstår på denne her årstid. De klager samtidig over, at det er svært at få børnene til at tage nogle af de tilskud, der kunne hjælpe dem, da de ikke kan spise piller. Til dem kan jeg anbefale flere ting. Først og fremmes et multivitaminpræparat, eksempelvis Børnevitamun, og den gamle kendte Bio-Strath-eliksir, der også smager godt, eventuelt sammen med lidt godt frugtsaft, og det hele vil styrke immunforsvaret. Samtidig med disse anbefalinger siger jeg noget om vigtigheden af den sunde kost med meget frugt og grønt og ellers en alsidig kost, frisk luft og motion og ikke mindst søvn og et røgfrit miljø for børnene.

 

Comments

  1. Frederikke says

    Jeg giver (udover et dagligt D-vit tilskud og en blandings vitamin) hver dag min søn på nu 20 mdr. 15 ml Avivir Drikke Aloe Vera med æblesmag morgen og aften. Det har indtil videre styrket ham så meget, at han er sluppet af med langvarig væske i mellemøret og dermed en operation med dræn. Han er kommet over en nærmest konstant forkølelse, løs og dårlig mave – og han er tilmed blevet fri for børne eksem.

    Jeg kan varmt anbefale Avivir Drikke Aloe Vera som et dagligt tilskud for et bedre immunforsvar. Bag på flasken står der endvidere, at optagelsen af C, E og B12 vitamin samt proteiner fra kosten øges. Endnu et plus.

    Helt generelt er min lille søns trivsel øget markant med aloen. :o)

Speak Your Mind

*