7. August 2020

Bogomtale: Grønne Proteiner af Lisbeth Tordendahl

Grønne Proteiner præsenterer dig for sundhed og nydelse i et mangfoldigt sammenkog af fristende opskrifter og lækkert tilbehør.

Maden er nem at tilberede og smager herligt samtidigt med at den er nærende, fiberrig og med til at stabilisere blodsukkeret og forebygge livsstilssygdomme. For med Grønne proteiner kan man spise sig sund og inspireres til at tilføre dagligdagen en grøn profil med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh.

gronneproteiner

Grønne proteiner af Lisbeth Tordendahl er en god og spændende grundbog, mere videnskabelig og grundig end de fleste, der både kan bruges af vegetaren der ønsker at sætte sig endnu mere ind i hvordan kosten fungerer og bør sammensættes, og af skeptikeren der skal overbevises om at man faktisk godt kan overleve og endda leve rigtig godt uden kød.
Bogen guider læseren igennem, hvad en bæredygtig menu sammensættes af, hvis man vil følge både klimaeksperters og ernæringsforskeres råd om at spise mindre kød.

De mere end 100 opskrifter kan bruges som supplement til ‐ eller erstatning for kød og giver tiltrængt ny inspiration til livsnydere og alle, der ønsker en sund og bæredygtig livsstil.
Grønne Proteiner er mad med omtanke. Her går velsmag og miljøhensyn nemlig op i en højere enhed.

Mange gange tillykke Lisbeth, held og lykke med næste step.
Med venlig hilsen Frede

Speak Your Mind

*