25. May 2020

Helse brevkassen

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Behandling af parasitter hos barn
Maria
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Behandling af parasitter hos barn
den: December 15, 2012, 20:42

Hej Frede

Jeg skriver for, at høre om du kan være behjælpelig med at vurdere doser fra en kur som skulle kunne behandle min søns parasitter.

Han har fået påvist parasitter to gange (første gang i efteråret 2011 og sidst nu her i november 2012) på Sydvestjysk sygehus i Esbjerg. Han er hårdt plaget, og har kroniske smerter i maven, hvilket påvirker hans hverdag i stor grad. Hans adfærd ændrer sig markant når han har det skidt, og bliver fraværende/aggressiv. Han er begge gange blevet behandlet med Flagyl, og er efterfølgende blevet meget syg. Hans symptomer er ikke blevet bedre, snarere tværtimod.. Derudover er han periodevis plaget af candidasvamp, hvilket sygehuset ligeledes kun kan symptombehandle med Mycostatin. Han har ikke fået påvist andre årsager til hans tilstand, og derfor føler vi os på bar bund i forhold til at kunne hjælpe ham.

Vi har besluttet at gå den alternative vej, da vi fornemmer at han vil kunne komme ovennævnte tilstande til livs, hvis hans almene immunforsvar bliver bedre.

Jeg har via research fundet frem til følgende parasitkur på helsenyt: http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=1821/sprog=1/grp=6/menu=11/

I den artikel står skrevet en konkret kur med en række præparater og doser. Vil du kigge på den, og vurdere hvad en dreng på fem år (18,5 kg) skal have i doser? Er det forsvarligt at behandle ham med de præparater?

Desuden har jeg fundet artiklen : http://sundhedsoasen.dk/candidasvamp.html

vedr behandling af candida.

Jeg har også læst meget positivt om olivenbladsekstrakt..

Skal jeg evt udelade dida og kombinere de to ovenstående eller hvad vil du foreslå ??

På forhånd tak for din hjælp!

VH
Maria

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2 ; Side indlæst på: 0.017 sekunder.