28. February 2020

Helse brevkassen

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Stress og jag hele tiden.
Allan
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Stress og jag hele tiden.
den: September 5, 2011, 17:32

Jeg hører til en af dem, der lider af stress og jag. Jeg trives vældig godt med det, men ved jo, at det nok ikke er holdbart på sigt. Kan du hjælpe mig, da jeg i perioder udvikler lettere tilfælde af angst, har lette nedtrykte dage og manglende energi og overskud.

Allan

Frede-
Damgaard
Administrator
Indlæg: 18
Frede Damgaard
Indlæg Re: Stress og jag hele tiden.
den: September 5, 2011, 17:41

For mig er der ingen tvivl om, at stress kan være en negativ stimuli for forskellige ubalancer og sygdomsudvikling. Og specielt i de stressede perioder, hvis ikke de kan undgås, er det vigtig med en godt sammensat kost med gode proteiner og fedtstoffer suppleret med grøntsager.
Ud over en rigtig god og alsidig sammensat kost med de rette tilskud af vitaminer, mineraler, eksempelvis 2 PharmaNord multivitamintabletter og urter, som fx 4 Life Spice Vital tabletter, der støtter optagelsen af næringsstoffer suppleret med 2 Omega-3 fedtsyrer kapsler. Du bør også tage et kosttilskud, der styrker nervesystemet og det generelle velvære. Det er et kosttilskud, der hedder Karoshil, som blandt andet indeholder B-vitaminer, der styrker nervesystemet.
Husk tillige den jævnlige motion i frisk luft.

Mvh Frede

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2 ; Side indlæst på: 0.019 sekunder.