28. February 2020

Helse brevkassen

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: muligvis stressreaktion
dahlhelle
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg muligvis stressreaktion
den: October 3, 2011, 10:45

Hej
Jeg er 48 år, dyrker en masse motion, lever sundt (måske lidt for fedtfattigt).
Jeg har for 3 mdr. siden fået konstateret for højt blodtryk og det giver mig ingen mening med min levevis. Der er ikke tale om arvelighed, men det kan muligvis være tale om en stressreaktion.
Har prøvet flere forskellige blodtrykssænkende medicin ( ramipril, centryl mite, metoprololsuccinat, amlodipin)og har oplevet en masse bivirkninger ved det. Lige nu er jeg "kun" på ramipril, men det er ikke godt.
Det er overhovedet ikke er mig, at indtage sådanne medikamenter. Men det er åbenbart det etablerede systems tilbud og det har jeg meget svært ved at affinde mig med.
Så vil høre om du har nogle forslag til noget naturmedicin, som kan have en positiv effekt på blodtrykket.
Jeg tager i øjeblikket 2 fiskeolie kapslet svarende til: 360mg omega 3, 170mg EPA, 114mg DHA. Desuden tager jeg kalktilskud med mg og d-vitamin.
Håber du har et par gode ideer....

Frede-
Damgaard
Administrator
Indlæg: 18
Frede Damgaard
Indlæg Re: muligvis stressreaktion
den: October 9, 2011, 20:44

Hej
Det er svært at svare på dit spørgsmål, da du ikke skriver om du er mand eller kvinde. Desværre kan jeg ikke anbefale dig noget i stedet for medicin, men opfordre til at søge lægen, og evt supplere med de fiskeolier du nævner, og iøvrigt spise en sund kost samt dyrke motion. Hvis du til det vil supplere med noget, skal det være i samråd med din læge, her tænker jeg på kosttilskudddet Hibiscus. mvh. Frede Damgaard

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2 ; Side indlæst på: 0.02 sekunder.